Hemma OM OSS Så fungerar det Vanliga frågor Kontakta oss
Effektivitet med smart teknik

Om Medarca

Tack vare avancerad teknik och toppmodern nyckelskåpdesign kan du nu hantera alla dina nycklar på ett smartare sätt.
nyckelhanteringssystem
smart nyckelskap
Medarca har hyllats för sina kreativa, innovativa och banbrytande lösningar när det kommer till säker hantering av nycklar. Med Meddikey har du total kontroll över dina nycklar och tillgångar.

När det kommer till att leverera smarta allt-i-ett-lösningar gällande säkerhet är Medarca branschledande, tack vare nyckelskåpen Meddikey. Medarca banade vägen för att omdefiniera hur företag hanterar sina nycklar. Med hjälp av denna smarta och innovativa lösning har vi tagit fram intelligenta nyckelskåp som tack vare sina omfattande och utmärkta nyckelhanteringssystem hjälper till att hantera, bevaka och dela ut våra kunders nycklar på ett smidigt sätt.

Tillsammans med våra engagerade proffs erbjuder och utvecklar vi ständigt innovativa lösningar som sätter våra kunders säkerhetsbehov i första rummet, helt utan att göra avkall på kundservicen. Våra smarta nyckelskåp rekommenderas varmt till de som jobbar inom hotellbranschen, bilhandel, fastighetsbranschen och vårdhem.

På Medarca brinner vi för skydda våra kunders tillgångar och bibehålla en god arbetsmiljö genom att bidra med trygg, bekväm och prisvärd tillgång till nycklarna, så att alla kan sköta sina jobb utan problem.

Satsa på en säkrare lösning med
Se hur det fungerar